Welke taxibedrijven zijn er in de Bollenstreek?

 jun, 23 - 2015   Vervoer


Nederland is een land waar jaarlijks meer dan een miljoen toeristen een bezoek aan brengen. Het merendeel van die toeristen brengt een bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam en komt die stad eigenlijk niet uit. Toch is er een trend zichtbaar, waarbij steeds meer toeristen andere delen van Nederland gaan ontdekken. Het booming Rotterdam is bijvoorbeeld een toeristische bestemming die steeds populairder wordt en daarnaast zijn er ook andere streken in trek. Denk aan Kinderdijk (met zijn molens), de Bollenstreek en het mooie Zeeland. Vandaag zoomt Auto Broertjes in op de Bollenstreek, waar we kijken naar de taxibedrijven. Want welke centrales zijn betrouwbaar in dit gebied van Nederland?

Waarom de taxibedrijven?

Waarschijnlijk bent u benieuwd naar het feit waarom wij aandacht besteden aan de taxibedrijven in de Bollenstreek. Wel nu, de taxisector is nauw verwant aan de sector waarin wij werkzaam zijn. Wij leveren bijvoorbeeld zat auto’s die vervolgens als taxi’s gaan functioneren. Om daar wat aandacht aan te besteden, belichten we vandaag de taxibedrijven. En de keuze voor de Bollenstreek is wat dat betreft verder willekeurig.

Welke taxibedrijven?

Welke taxibedrijven zijn er in de Bollenstreek actief en welke daarvan zijn het meest betrouwbaar? Eén van de bedrijven die nogal actief is in de gemeenten die onder de Bollenstreek vallen, is Taxi Brouwer. Dit bedrijf is voor vele inwoners van deze streek een bekende, net als A-Tax De Vries. Een andere bekende is Taxi Welling, die er met www.taxi-welling.nl een mooie website op nahoudt. Taxicentrale LTC is eveneens een grote speler in de markt der taxibedrijven. Deze centrale is gevestigd in Leiden en rijdt in deze Zuid-Hollandse gemeente ook de meeste kilometers. Overigens is het niet zo dat dit bedrijf geen ritten buiten Leiden aflegt. Voor andere bedrijven die taxiritten in de Bollensteek afleggen, raad ik u het internet aan. Let wel op: sommige bedrijven staan niet al te best bekend.


Related articles