Voordeel voor een Rotterdammer met een koeriersdienst Rotterdam

 sep, 07 - 2015   Vervoer


In Nederland heeft de meerderheid van de mensen wel eens wat online besteld. Tenminste, de mensen die in staat zijn om iets te kopen (mensen met bijvoorbeeld een handicap en kinderen en daargelaten). Wie iets online koopt, weet dat hij of zij in negen van de tien gevallen ook te maken krijgt met een koerier aan de deur. Wij, van Auto Broertjes, weten dat het hierbij voordelig is om een koerier te hebben uit je eigen stad. Een koeriersdienst Rotterdam als je in deze Maasstad woont en een koeriersdienst Amsterdam als je in de hoofdstad van Nederland woont. Waarom? Dat zal ik jullie in deze blog uitleggen.

Koeriersdiensten

Wat wel interessant is, in het licht van de koeriersdiensten, is dat er een wending gaande is bij deze bedrijven. Tot voor kort waren alle koeriers bij koeriersdiensten in dienst van het bedrijf. Dat is nu helemaal anders: de werknemers zijn niet meer in dienst, maar worden door de koeriersdiensten wel ingehuurd als freelancers of zzp’ers. Dit is voor de bedrijven waarschijnlijk goedkoper. Met dit in het achterhoofd kunnen we verder met deze blog.

Koeriersdienst Rotterdam

Weer even terug naar een willekeurige koeriersdienst Rotterdam. Deze koeriersdienst moet je dus niet als complete dienst zien, maar als een individu door een bedrijf wordt ingehuurd. De kans bestaat dus dat er een koerier aan de deur komt die eerder op die dag ingehuurd is. Deze koerier heeft dan geen vaste wijk of gebied en de kans is groot dat hij of zij niet zo goed is ingevoerd als een vaste kracht. Wat is dan belangrijk? Kennis van de stad, ja.

Wonen in de stad

In het geval van de koeriersdienst Rotterdam zou het dus fijn zijn als de man of vrouw in Rotterdam woont. Dan heeft hij of zij in ieder geval al meer kennis dan een koerier buiten de stad.


Related articles