Je Ford vervangen nadat je in een rolstoel beland bent

 aug, 23 - 2018   Geen categorieVervoer


Kan jij niet meer rijden?

Heb jij altijd in een Ford gereden, maar ben je invalide geraakt? Dit is natuurlijk een erg vervelende situatie, maar toch moet je hier mee om leren gaan. Een ding dat erg vervelend is zodra je invalide bent is dat vervoer stukken lastiger wordt. Het is lastig om de rolstoel achterin de auto mee te nemen en zelf rijden is voor de meeste mensen geen mogelijkheid meer. Reizen met het openbaar vervoer is een bezigheid waar veel mensen een hekel aan hebben. Met de rolstoel wordt dit helaas zelfs nog lastiger. Toch is er ook hiervoor wel een oplossing. Je kan bijvoorbeeld een Ford rolstoelbus aanschaffen. Je hebt rolstoelbussen van allerlei merken, ook van jouw favoriete merk. Je kan een rolstoelbus kopen bij een bedrijf als Wellner.

Wat doen met je oude auto?

Als je pas invalide bent geraakt is de kans vrij groot dat je nog een auto hebt. Het is natuurlijk zonde om deze auto helemaal niet meer te gebruiken. Heb jij besloten om je oude auto te verkopen? Bij Wellner Mobiliteit kan je jouw oude auto inruilen of verkopen. Voor sommige mensen is het ook een optie om een systeem te laten installeren waarmee je kunt gassen en remmen met behulp van je handen. Zo kan je toch nog rijden in je geliefde auto. Ook deze aanpassing kan je laten installeren door Wellner Mobiliteit. Is dit geen mogelijkheid voor jou? Ook het reizen in een rolstoelbus kan erg comfortabel zijn.

Een Ford rolstoelbus aanschaffen

Heb jij totaal geen idee van wat een Ford rolstoelbus nou precies moet kosten? Wees niet bang, dit valt vaak nog reuze mee. Rolstoelbussen zijn aangepaste bestelbussen. Het klopt dat nieuwe bestelbusjes ontzettend veel geld kunnen kosten, maar bij veel bedrijven worden er tweedehands bestelbusjes voor dit doeleinde gebruikt. Een professioneel bedrijf zoals Wellner Mobiliteit zorgt er uiteraard wel voor dat de bus helemaal naar behoren werkt. Zo heb je een goede bus voor maar weinig geld. Een rolstoelbus rijden is vaak nog goedkoper dan een normale auto. Zo kom je bijna altijd in aanmerking voor een korting op de wegenbelasting en zijn veel van de bussen Diesels. Misschien is een rolstoelbus dus nog lang niet zo prijzig als dat je van tevoren zou denken.

Extra aanpassingen in de Ford rolstoelbus

In de rolstoelbus wil je uiteraard zoveel mogelijk comfort. Het vervoersmiddel waar je de komende tijd in zal moeten reizen mag natuurlijk best luxe zijn. Gelukkig is er vaak van alles mogelijk qua aanpassingen. Heb jij bepaalde hulpmiddelen nodig in de bus? Dan kan hier gewoon ruimte voor gemaakt worden. Heb jij graag bepaalde elektrische apparaten in de bus zodat je een comfortabele reis hebt? Bij Wellner is dit allemaal mogelijk. Zo installeert dit bedrijf regelmatig airco, verwarming, maar ook een geluidsinstallatie is waarschijnlijk mogelijk. Wil jij comfortabel reizen ondanks dat je invalide bent? Dan is een rolstoelbus iets om je eens even goed in te verdiepen.


Related articles