De perfecte plek om schade te herstellen

 jul, 20 - 2016   Schade


Bij De Kade Autoschade kun je alle vormen van schade aan de auto laten herstellen. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Heb je een paaltje over het hoofd gezien, of een ander ongelukje gehad met de auto, dan moet je daar zeker iets aan laten doen. Rondrijden met schade is onverstandig – en je hebt grote kans dat het, bijvoorbeeld doordat de plek gaat roesten, leidt tot grotere problemen als je de auto niet snel laat maken. Gelukkig kan dat snel gebeuren en hoeft het ook niet altijd heel duur te zijn. In de buurt van Eindhoven kun je bij De Kade je auto prima laten herstellen.

Taxatie en herstel

Breng je de auto bij De Kade Eindhoven, dan wordt er meteen gekeken naar de mate waarin de auto beschadigd is. Na taxatie kan het herstelwerk vrij precies ingepland worden, en krijg je als eigenaar een heldere offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als extra service leent De Kade je een auto uit als vervangend vervoer, terwijl je eigen auto gerepareerd wordt. Die wordt gedemonteerd, hersteld, en netjes gewassen. Zo rijd je altijd weg met een mooie en schone auto.

Schade snel gerepareerd

Met schade aan de auto kun je, als je in de buurt van Eindhoven woont, het beste terecht bij De Kade. Daar wordt je auto op professionele wijze hersteld, en worden alleen de beste onderdelen gebruikt. Je krijgt dan ook vier jaar garantie – bovenop eventuele fabrieksgarantie die nog loopt. Heb je nog vragen, of wil je meer weten over de manier waarop dit autoschadebedrijf werkt, dan kun je altijd opbellen naar de klantenservice. Deze garage levert prima werk en draait zijn hand ook niet om voor lastige of meer uitgebreide klussen. Een prima keuze dus, als je schade hebt opgelopen.


Related articles