De Kade Autoschade in Eindhoven: de ervaringen

 feb, 26 - 2015   Schade

Met onze blogs proberen we zoveel mogelijk ervaringen met autogarages in Nederland op te tekenen door ervaringsdeskundigen. Althans, we krijgen de ervaringen via telefoontjes, e-mails, persoonlijke gesprekken en brieven binnen en wij proberen ze te bundelen. Als er veel reacties en ervaringen van een bepaalde garage binnen komen, proberen we de reacties samen te vatten en in een blog op te schrijven. In deze blog beschrijven we het bedrijf De Kade Autoschade, een garage in het zuidelijke Eindhoven.

De eerste ervaringen met De Kade Autoschade

De eerste ervaring die wij van één van onze lezers binnen kregen, kregen we binnen via het oudste medium waarmee we werken: per brief (uiteraard in enveloppe). Uit privacy oogpunt laten we de naam van deze man buiten beschouwing, maar we kunnen wel direct vertellen dat de ervaring van deze man met het bedrijf De Kade Autoschade positief zijn. De man kampte met een serieus probleem aan zijn auto, belde de garage uit Eindhoven op en kon binnen een uur terecht bij het bedrijf. Bij De Kade Autoschade aangekomen kon hij direct een leenauto meenemen, maar omdat hij ook benieuwd was naar de klantgerichtheid van de monteurs, besloot hij om te blijven. Met een lekkere kop koffie was hij over de gastvrijheid zeer tevreden.

Per mail

Een andere reactie kregen we vorige week binnen gestuurd over de mail. Dit was een gemiddelde reactie, want de beoordelingen over de service, gastvrijheid en snelheid van de actie, waren niet zeer goed of zeer slecht. Een tweede e-mail was wel positiever over de garage uit Eindhoven. De vrouw die met een kapotte Peugeot aankwam bij De Kade Autoschade, noemde de reparatie aan haar auto uitmuntend. Eerder was ze bij een ander autobedrijf geweest, maar dit bedrijf kon haar niet zo goed helpen als De Kade Autoschade.

Twee telefoontjes

Verder kregen we nog twee telefoontjes binnen over de ervaringen met De Kade Autoschade in Eindhoven. Tijdens deze gesprekken bleek al snel dat men tevreden was over de klantvriendelijkheid, maar men niet kon beoordelen of de reparaties aan de auto’s nou zo goed of zo slecht waren. Dat kwam omdat het om controles ging en niet om specifieke reparaties aan een bepaald onderdeel van de auto.


Related articles