De beste private lease aanbieding vind je hier!

 jun, 27 - 2018   Verkoop


In Nederland is het fijn om in het bezit te zijn van een auto. Dankzij dit vervoersmiddel ben je in staat om binnen een aantal uren van de ene kant van het land naar de andere kant te geraken. Ideaal voor het vervoer naar je werk of als vervoer in je vrije tijd, zoals een leuke dag uit. Echter is een auto kopen een flinke investering die je veel kost, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de extra kosten die hieraan verbonden zitten waar je zelf voor opdraait. Pechhulp, reparaties, onderhoud en verzekeringskosten… het bezitten van een auto neemt een flinke hap uit je rekening.

In dat geval is een private lease aanbieding misschien wel de moeite waard voor je. Voor een all-in vast bedrag per maand, waarbij de kosten geassocieerd met het bezitten van een auto zitten inbegrepen, ben jij voor een bepaalde periode in het bezit van een auto. Veelal rangeert deze periode tussen de 12 en 60 maanden. Alleen de kosten voor benzine en eventuele boetes moet je zelf voor je rekening nemen. Geen spaargeld meer nodig, wanneer je de beschikking hebt over een vast maandloon kun je gebruik maken van een private lease aanbieding.

Waar moet je op letten bij een private lease aanbieding?

Wanneer je op zoek gaat naar een goede private lease aanbieding, is het van belang de eigenschappen van de private lease te overlappen met jouw behoeften. Ben je fan van een bepaald merk? Diverse automerken zijn verkrijgbaar als private lease. Daarnaast moet je goed kijken naar de voorwaarden. Veelal geldt een contract voor een langere periode bij een private lease aanbieding, waarbij kosten verbonden zitten aan het eerder opgeven van dit contract. Echter is ook shortlease een mogelijkheid. Als je dit goed in de gaten houdt, weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van een private lease aanbieding.


Related articles