Auto stuk met kapotte motor : Wat nu?

 mrt, 17 - 2017   Verkoop


Je auto is voor de zoveelste keer stuk Nu heeft zelfs de motor van je wagen het begeven.

Overweeg je om je auto te laten maken?

Je auto opnieuw laten maken is ook een optie maar kost weer veel geld. En het risico lopen dat binnen een paar weken weer iets anders stuk is? Terwijl je ook wel weet dat het de moment is om afscheid te nemen van je wagen waarmee je al meer dan tien jaar de weg verkende.
Na deze moeilijke beslissing te hebben genomen om je auto niet meer te laten herstellen. Komt de volgende vraag naar boven:Oei, hoe krijg ik deze auto met kapotte motor weg? Hoeveel geld zal dit kosten? Of kan ik mijn auto met kapotte motor verkopen?

Kan ik mijn auto nog verkopen met een kapotte motor?

Je kan je auto verkopen aan een opkoper of sloophandelaar die ook auto’s meeneemt met een kapotte motor. Auto met kapotte motor verkopen?

Wat is mijn auto met kapotte motor nog waard als ik hem verkoop

Is mijn auto met een kapotte motor nog wel iets waard als ik hem verkoop ? Of kost het mij alleen maar geld? Hoeveel is mijn auto met kapotte motor nog waard als ik hem verkoop? Klik hier om meer te weten over de waardebepaling van je wagen.

Alles hangt af van de volgende factoren bij de aardebepaling van auto met kapotte motor:

  • Als er nog andere stukken goed en intact zijn aan de wagen en de wagen is nog niet zo oud dan kan je een redelijke prijs krijgen voor je auto met kapotte motor.
  • Het wil ook niet zeggen dat de gehele motor van de wagen stuk is. Zodat er zelfs nog delen van de motor kunnen gebruikt worden voor andere motors.
  • Als je auto meer dan tien jaar oud is en er zijn niet veel nieuwe intacte stukken meet aan de wagen en de motor is stuk. Dan weet je zelf wel dat de prijs die je zal krijgen voor je auto met kapotte motor te komen ophalen heel miniem zal zijn.

Related articles